Bier Degustatie Rondleiding

Verken de Belgische biertraditie in een 4 uur durende café-rondleiding door het hartje van Brussel. Een niet te missen gelegenheid voor de echt bierliefhebber. Ontdek waarom België een van de meest vooraanstaande landen ter wereld is als het gaat om bieren. Geen enkel land ter wereld heeft die oude traditie van bierbrouwen, diversiteit en authenticiteit. Deze rondleiding is een perfecte manier om Brussel te leren kennen op een heel ludieke manier: proeven van speciale bieren. We beperken de groepen tot een 20tal mensen, zodat iedereen van een persoonlijke ervaring kan genieten. De groepen worden begeleid door een ervaren gids, die u wegwijs maakt in het proeven van bieren, die de geschiedenis kent en u vermaakt met interessante weetjes.

In Brussel vind je een aanbod van kleine micro-artisanale bieren, die je ergens anders niet vindt. We proeven avontuurlijke en fruitige bieren, tot de meest bittere en aromatische. We bezoeken sommige oude traditionele Brusselse cafés, waar we 8 halve bieren proeven in 6 a 7 verschillende bars. Deze bieren gaan gepaard met elk hun eigen speciale “foodie”. Het is ook een foodparing tour, zodat men kan ontdekken wat je allemaal kan combineren met deze geweldige bieren. We proeven Trappisten, Lambikken, fruitige bieren, seizoenbieren en paren ze met speciale kazen of vleeswaren, friet, chocolade, etc.

Op het einde van de tour zijn er niet zo veel geheimen meer over wat je wil weten over dit “gouden vocht”. We hopen je vlug te verwelkomen!

De rondleiding duurt ongeveer een 4u, en brengt jullie op speciale plaatsen zoals Manneken Pis, Jeanneken Pis, Rue Du Boucher, St-Gery, de Vismarkt, Place-St-Catherine, poppentheater Chez Toone, etc. Elke rondleiding is bespreekbaar en kan aangepast worden aan de behoefte van de klant. Hiervoor kan u ons contacteren via email.

Kostprijs per persoon: 60 euro
Groepsprijs op aanvraag.

Contact
Or Call Jan Swerts at +32 472 201916
Join on Facebook