Chocolade proeverij-rondleiding

Ben je een chocoholic, dan is misschien deze rondleiding iets voor jullie? Het is een 3,5 uur durende rondleiding door het centrum van Brussel, waar we op pad gaan om te weten te komen welk is nu de beste chocolade, en vooral: hoe maken we dit?

We volgen een chocoladespoor door Brussel en proeven in verschillende shops enkele prachtige pralines. De kwaliteit gaat, naarmate we vorderen in de tour, steeds beter worden. De gids legt ook speciale historische weetjes uit tijdens deze rondleiding. We bezoeken ook het chocolademuseum.

We hebben de mogelijkheid een hands-on te doen, een workshop, om jullie zelf je eigen chocolade te laten maken en dit onder begeleiding van een Meester-Chocolatier. Tijdens de workshop proeven we ook enkele speciale bieren, die perfect passen met de chocolade die we maken. Het is een heel plezierig ervaring.

We bezoeken chocolatiers zoals Marcolini, Gerbaud, Blondeel, Neuhaus, Corne-Royale, Mary, Chocopolis…We lopen rond op de Sablon, de antiekmarkt, de Galerijen van St-Hubert, een speciale kerk, waar we esoterische symbolen tegenkomen, etc..

Prijs per persoon:
*met workshop: 75 euro
*zonder workshop: 55 euro
*groepsprijs kan aangevraagd worden

Contact
Or Call Jan Swerts at +32 472 201916
Join on Facebook