Golfdag

Als je eens wat speciaals wilt doen in België kan je eens gaan golfen. Deze golfdag is speciaal voor de golfers onder ons. België heeft ook de oudste golfbanen van Europa. In en rond Brussel vinden we een paar mooie exemplaren, die mooi verscholen liggen in de bossen. We kennen de Royal Golf Course in Tervuren bijvoorbeeld. Deze baan was opgericht in 1906 door Leopold II.

De bedoeling van zo een golfdag is je de ervaring te geven om op twee banen te kunnen spelen op 1 dag, en ook te kunnen genieten van verschillende omgevingen. We spelen in de voormiddag 9 holes. Daarna rijden we naar de volgende baan, hebben er een lunch en dan spelen we opnieuw 9 holes. De gids zal ook de flight vervoegen en meespelen. Hij kent de banen uiterst goed, en zal je helpen een mooie score neer te zetten.

De bedoeling is de speler een leuke ervaring mee te geven. Golf is een manier van leven zeggen ze wel eens. Dus waarom niet een dagje genieten van de leuke omgeving en de rust die deze sport je kan meegeven.

Wanneer de klant wenst kan er in Brussel een aansluitend diner georganiseerd worden in een special Brussels restaurant… we kunne er praten over de golfdag en andere vorige ervaring met deze sport.
Prijzen kunnen aangevraagd worden per email

Contact
Or Call Jan Swerts at +32 472 201916
Join on Facebook